A password will be e-mailed to you.

Han er bare 11 år, gutten fra Arendal Tennisklubb som gikk av med seieren i trekningen om en unik tennistur til Europa’s største tennisoppvisning, Liverpool Tennis International!

SE VIDEO: Vinn tennistur for 2 til en verdi av 20 000 kroner! (konkurranse er avsluttet).

Til tross for sin unge alder, har Jamie Bentsen allerede rukket å spille tennis i hele 6 år og er fremdeles en ivrig tennisspiller. Hjemme hos mor og far har flere tennispokaler og meritter allerede fått sentral plass, da han har vunnet mange turneringer i Arendal Tennisklubb U10 og U12.

Tennisinteressen blusset opp da han for første gang spilte tennis med brødrene sine, og syntes det var veldig gøy!

På spørsmål om hvor lenge han vil fortsette å spille tennis, er Jamie ganske tydelig: Så lenge han vinner, vil han spille.

“Drømmen er å bli Norgesmester i tennis”

Da vi ringte Jamie for å fortelle at han hadde vunnet hele premien og skulle reise og både møte, se live og spille med noen av de beste tennisspillerne i verden, ble han imidlertid noe tom for ord.

Vi kunne likevel kjenne spenningen hos Jamie i det vi gjentok hva han skulle oppleve neste uke i Liverpool.

At han skulle reise fra Oslo, bo på samme hotell som tennisspillerne og legendene skulle bo på, at han skulle se tenniskampene hver dag fra Centre Court, at han skulle spille 45 minutter med tennislegende, tidligere britisk Nr. 1 og tidligere nummer 54 i verden, Jeremy Bates, og at han skulle spise en fin middag med tennisspillerne og legendene.

Vi hørte enstavelsesuttrykket “Oj” flere ganger underveis i samtalen.

SE VIDEO: Vinneren er trukket!

Vi spurte Jamie hva han gledet seg mest til og det er visstnok “Alt”!

– Det hadde vært veldig givende å gi denne premien til hvem som helst blant de påmeldte, sier grunnlegger i Nordic Tennis, Christina Carare.

– Men det er noe spesielt å vite at kanskje en av våre unge lovende, tøffe, målbevisste Jamie, med et stort hjerte for tennis, er nettopp den som vi kan glede med denne premien, sier Christina.

– Jeg gleder meg stort til å ta imot Jamie og pappa, Arne Bentsen neste uke i Liverpool!

Christina er selv i Liverpool neste uke, da hun for andre år på rad jobber for Liverpool Tennis International som kommunkasjons- og presseansvarlig.

– Vi skal gjøre vårt beste for at Jamie får en inspirerende tennistur og et minne for livet, avslutter hun.

Nordic Tennis gratulerer Jamie igjen som vinner av premien! Pappa Arne Bentsen gleder seg til å oppleve topp tennis på nært hold sammen med sin sønn.

Stå på, Jamie! Vi heier på deg!

  • OPPDATERING: Til sin store glede, fikk Jamie eksklusiv spilletid med den norske tennisyndlingen, Melanie Stokke! Klikk her for å se bilder!