A password will be e-mailed to you.

Vi er utrolig glade for å fortelle at vi denne uken inngikk en avtale med NTB, landets største leverandør av nyheter, bilder og mer: avtalen gjør oss i stad til å gi våre lesere daglig dekning av årets siste Grand Slam, US Open.

Hver dag skal vi holde våre lesere oppdatert på siste NTB-nytt fra den underholdningsrike turneringen, så husk å besøke nordictennis.no.

Aldri gå glipp av en oppdatering: Meld deg på vårt nyhetsbrev, og vær med i trekningen av et gavekort på kr. 1.000 fra Mastersport.no!

Ønsker feedback

I løpet av september kommer vi til å følge med på interessen fra våre lesere for tennisnyheter, og ikke minst ønsker vi dere velkommen til å sende oss tilbakemeldinger på tjenesten, innhold og funksjoner ellers på tennisportalen!

Hvis du som leser dette synes at tennisnyheter fra ATP-, WTA- og norske tennistopper er nyttig/interessant å ha med videre på nordictennis.no, si ifra i løpet av september enten ved å dele din mening i vårt tennisforum, bruke kontaktskjemaet her på nettsiden eller ved å sende oss en e-post til [email protected] – så skal vi jobbe for å få til nettopp det.