A password will be e-mailed to you.

Denne posten ble opprinnelig publisert på Facebook under Nordic Tennis sin første lansering i mai 2016.

Vi i Nordic Tennis er svært takknemelige for en varm mottakelse her på Facebook! Over 100 Likes på 2 dager setter vi veldig stor pris på!

Hvem og hva er Nordic Tennis?

Nordic Tennis er en ambisjon som grunnlegger Christina Mihaela Carare har hatt i et par år, etter at hun tok opp tennis for tre år siden. Som dere nok kjenner dere igjen i, ble hun raskt bitt av (tennis-) basillen – og har siden vært involvert i flere aspekter på tennisfronten, som tennistrener, ivrig spiller, tennis- og treningsblogger.

Ett år siden sa hun opp jobben for å etablere Nordic Tennis. Gjorde spørreundersøkelser blant tennis-Norge om hva de (dere) mente fungerer bra på nett av tennisrelevant stoff, hva de savnet og hva som kunne forbedres. Svarene i spørreundersøkelsene var veiledende (og vil fortsette å være veiledende) i arbeidet med Nordic Tennis.

Ambisjonen var å starte med “alt”, svare på “alt” som svarene viste at det var interesse for.

For å oppnå det, var forretningsmodellen å slå seg sammen med en stor partner som både hadde finansielle muskler, relevante produkter og tjenester, som jo ville gjøre det lettere å oppnå flere av tilbakemeldingene fra starten av.

Interessen fenget hun hos en slik potensiell partner. Dialogen varte i hele åtte måneder – inntil det mot slutten svinnet hen, dessverre av uvisse grunner.

Avslutningen på dialogen, eller mangelen derav, ga Christina ekstra pågangsmot. Hun skulle starte opp Nordic Tennis alene, smått, men sikkert.

Visjonen er fremdeles å bli din online tennisdestinasjon.
Misjonen er fremdeles å gi deg det du vil vite om din sport.
Dette vil ikke endre seg.

Det er oppstartsmåten som måtte justeres drastisk.

Tanken var ikke for Christina å starte en blogg om tennis – men heller være en pådriver for bredt tennisrelatert innhold, en prosjektleder, en kontaktperson, en bidragsyter av innhold, i det hele tatt være det som en rolle som gründer krever.

Spennet for hva slags innhold som er relevant for tennissporten som kan skapes er stort. Men, det koster, slik at:

I løpet av de neste par sommermånedene, er det primært tre ting som Nordic Tennis ønsker å gjøre:

1. Å gi en heldig tennisfan og en venn mulighet til å vinne en uforglemmelig tennistur til Europas´s største og lengstlevende tennisoppvisning, Liverpool Hope International Tennis Tournament, for å mingle med verdenstopper og tennislegender.

I tillegg til gratis fly og opphold på Hilton, får vinnerne seteplass direkte på Centre Court, 45 minutter spilletid med en ATP- eller WTA-proff og plass ved ekslusive Player´s Dinner, som er forbeholdt tennisspillerne og hovedsponsorer.

NB: KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

2. Å samle informasjon til en oversikt over tennisklubber, sertifiserte tennistrenere og personer som tilbyr strengetjenester.

Et bransjeregister for tennis-Norge. Dette skal være en gratis tjeneste for klubber, sertifiserte trenere og for deg som strenger tennisracketer å melde seg inn i.

REGISTRER DIN KONTAKTINFORMASJON SOM TENNISKLUBB/TRENER VED Å KLIKKE HER.

3. Å tilknytte oss samarbeidspartnere. Vi søker kommersielle samarbeidspartnere med relevante produkter eller tjenester som tennis-Norge vil ha nytte av.

Vi søker også skribenter og kommentatorer, som vil dele synspunkter, innspill og kommentarer med tennis-Norge.

Vi håper på videre god respons fra tennis-Norge – slik at Nordic Tennis kan fortsette å utvikle og utvide sine tjenester.

Ønsker du kontakte med oss, med tips, ris eller ros, finner du kontaktskjema HER. Du kan også sende oss en e-post på [email protected] eller ringe oss på 980 23 457.