A password will be e-mailed to you.
FXL2G1p-EDw

Tidenes mestvinnende tennistrener, Toni Nadal, holder lørdag 1. september trenerkonferanse i Bergen Tennis Arena. Nå har du muligheten til å stille treneren til verdensener og 17 ganger Grand Slam-vinner, Rafael Nadal, et spørsmål. Se video av Tonis foredrag på TEDx og la deg inspirere.

I regi av Bergens Tennis Arena, kommer den spanske tennistreneren lørdag 1. september for første gang til Norge for å holde trenerkonferanse. Konferansen er åpen for både idrett, næringsliv og privatpersoner.

Toni Nadal har aldri tidligere vært i Norge, og det er kun hans andre besøk til Skandinavia.

– Det er en stor ære å få ønske ham velkommen til oss, skriver Bergen Tennis Arena, en av Hordalands største arenaer for rekruttering og utvikling av bredde- og topptennis, på Facebook.

Mestvinnende

Toni Nadal er tidenes mestvinnende tennistrener – og nevøen, Rafael Nadal, en av tennishistoriens beste tennisspillere. Toni har trent Rafael helt siden han tok i sin første racket som treåring. På folkemunne er Toni Nadal derfor omtalt som Onkel Toni.

Nordic Tennis tar turen til Bergen i anledning trenerkonferansen. Vi håper “Onkel Toni” får tid til et intervju med oss, hvor vi ønsker å stille spørsmålene som våre lesere og følgere gjerne skulle ha besvart direkte fra treneren som har vært medvirkende til at nevøen Rafael Nadal har vunnet 17 Grand Slam-titler, senest i årets Roland Garros, i en alder av 32 år.

Vi inviterer deg til å sende inn dine spørsmål til Toni Nadal ved å sende oss en mail til [email protected] eller melding på vår Facebook-side.

Kanskje blir det nettopp ditt spørsmål vi får stilt Toni Nadal!