A password will be e-mailed to you.
ibM2dSY1FLk

Når du får klarsignal om å gjøre tre, fire minutters videointervju med Toni Nadal – du ser på opptaket i ettertid og det går opp for deg at intervjuet varte… hele 30 (!) minutter! Det er derfor en stor glede å fortelle lesere av Nordictennis.no at dere fremover har hel serie med videoer i vente hvor Mr. Toni Nadal deler av sin kunnskap som verdens mestvinnende tennistrener. Først ute i serien, er Toni Nadal om Norges store tennisess, Casper Ruud, som i august i år inngikk et samarbeid med Rafa Nadal Academy, samt med verdenseneren Rafa Nadal og hans team!

Les om samarbeidet på Dagbladet.no.

Vi vil benytte denne anledningen til å rette en stor takk til Mr. Toni Nadal. Vi dro til trenerkonferansen i Bergen i regi av Paradis tennisklubb, uvitende om vi kom til å få et intervju alene med Mr. Toni. I forkant av turen spurte vi dere hva dere, leserne, ville at vi skulle spørre Toni direkte, om vi fikk til et intervju med ham.

Takket være daglig leder i Paradis Tennisklubb, Fredrik Vabog, lyktes vi å få 3-4 minutter intervju med Mr. Toni, som da bokstavelig talt var på vei ut av banen til en velfortjent middag etter en hel dag med coaching på Bergen Tennis Arena. Vi hadde deres spørsmål med oss, men ante ikke hvordan vi skulle korte ned på disse i et potensielt intervju med Mr. Toni, spesielt da vi plutselig fikk til det som vi lenge hadde håpt på, nemlig et 1-on-1 intervju med Mr. Toni.

Til vår store glede og takknemlighet, viste Mr. Toni oss en enorm gavmildhet. Selv om han var sliten, tok han seg tid ikke bare til minuttene som ble avsatt på sparket til et intervju, men også til å svare på samtlige spørsmål som dere, leserne, har sendt inn til oss. Svarene på disse spørsmålene kommer fremover i serien med videoer.

Behind the scenes:

En stor takk må sies også til filmproduksjonsselskapet i Arendal, Media Service AS, som blant andre står for opptakene dere ser i TV2s Dyrepasserne, for utlån av kamerautsyr og mikrofon, som vi fikk en rask opplæring i å bruke før avreise. Videokvaliteten og ikke minst, lydbildet hadde ikke vært det samme hvis vi hadde tatt dette opp med vår mobil.

En stor takk må rettes også til dyktige filmfotograf Markus Light for produksjon av intro til videoen og til dyktige filmfotograf Håvard Stiansen i Media Service for klipp og redigering av videoen!

Vi hadde ikke fått dette materialet til uten disse viktige personene som vi nevner i dette innlegget. Tusen takk!

Film, foto, intervju: gründer av Nordic Tennis, Christina Mihaela Carare