A password will be e-mailed to you.

Nordic Tennis er et åpent, uavhengig og gratis online tennisportal for alle med interesse for tennis!

Nordic Tennis finnes for bredden i norsk tennis. Vi skriver om bredden norsk tennis, til bredden i norsk tennis, og vi skal sørge for å ha stor bredde i sakene våre. Fra tennisnyheter og dyptgående reportasjer om tennishistoriene du ikke har hørt før, til tennisevents og promotering av norske tennisklubber og trenere, til tips og råd om hvordan bli en bedre tennisspiller. Dette gjøres mulig via drift på hobbybasis av gründer bak Nordic Tennis, frivillige bidragsytere, kommersielle samarbeid og frivillige gaver.

VÅR MISJON er å skape en dynamisk online arena med unikt, informerende og inspirerende tennisrelevant stoff.

VÅR VISJON er å være brobygger mellom bredden av tennisspillere, tennistrenere, tennisklubber og relevante, kommersielle aktører. Vi skal søke å fremme samtlige av disse, og vi skal etterstrebe å levere kvalitet i alle ledd. Med tiden er vår ambisjon å bli et online samlepunkt og ressurs for inspirasjon, tips, produkter og tjenester som hjelper deg få mer glede ut av den fantastiske sporten som er tennis.

Hvis du som leser nordictennis.no:

  • liker det du leser
  • liker arbeidet vi gjør
  • støtter vår visjon og misjon
  • vil ha mer tennisstoff fra oss, ofte og variert, fra og om bredde-, nasjonal- og internasjonal tennis, setter vi stor pris på om du har lyst å støtte oss med en donasjon.

Du blir en viktig bidragsyter for oss og gir oss muligheten til å nå flere med interesse for tennis, tennisklubber, idrettsslag med tennis og tennistrenere.

Det er flere måter du kan støtte oss på:

Støtt oss via VIPPS:

1. Du kan donere valgfritt beløp via din Vipps-app.
2. Velg “Kjøp noe”.
3. Søk opp tlf. nr. 125846 og du finner Nordic Tennis.
4. Merk meldingen med: Gave

Støtt oss via bankkonto:

1. Du kan donere valgfritt beløp til kontonummer: 2801.45.30756
2. Merk meldingen med: Gave

På forhånd tusen takk hvis du velger å støtte oss med en pengegave!

Som en stor takk for bidraget ditt, lover vi følgende: Vi skal etterstrebe å stadig utvikle oss og gjøre vårt beste for å levere en inspirerende nettside for deg med interesse for tennis!

Har du spørsmål i forbindelse med støtte?
Kontakt gründer-potet, daglig leder, redaktør og journalist Christina Mihaela Carare på [email protected] eller mobil: 980 23 457.