A password will be e-mailed to you.

Den russiske tennisspilleren Maria Sjarapova er ute av US Open etter tap mot Anastasija Sevastova fra Latvia i åttedelsfinalen.

Sjarapova tapte mot 16.-seedede Sevastova med sifrene 7-5, 4-6, 2–6 i kampen som ble spilt i Arthur Ashe Stadium i New York. 30-åringen var ikke direktekvalifisert til turneringen, men kunne delta etter å ha fått et wildcard.

Den tidligere verdenseneren, som nå er nummer 148 på verdensrankingen, har hatt skadeproblemer etter at hun kom tilbake etter sin 15 måneders lange dopingstraff.

Det var hennes første Grand Slam-turnering siden fjorårets Australian Open, da hun ikke besto en dopingprøve og ble utestengt til april i år.

Sjarapova vant US Open i 2006. I år startet hun turneringen på mesterlig vis da hun slo ut verdenstoer Simona Halep.

Neste turnering for den russiske spilleren er et WTA-arrangementet i Beijing i slutten av september der hun vil forsøke å bedre sin ranking for å sikre direkte deltakelse i neste års Australian Open.

I april neste år fyller Sjarapova 31 år, og hun innrømmet at hun selv er overrasket over at hun fortsatt spiller med tanke på hvor lenge hun har vært borte fra tennis på toppnivå.

– Da jeg var i midten av 20-årene, trodde jeg ikke at kroppen min ville være klar til å konkurrere på et slikt nivå, men jeg fikk en helt ny forståelse av hva den kan prestere ved 30 eller over 30 år, sa hun.

(©NTB)