A password will be e-mailed to you.

Fra 24. – 26. november kan du se Davis Cup-finalen mellom Frankrike og Belgia gratis på tennisplay.se, informerer Norges Tennisforbund.

Det svenske tennisforbundet har sikret seg eksklusive rettigheter i flere land, blant andre Norge, for å vise Davis Cup-finalen mellom Frankrike og Belgia som går av stabelen 24.-26. november, skriver Norges Tennisforbund på tennis.no.

Finalen kan ses gratis på tennisplay.se .

Frankrike og Belgia møter hverandre for første gang siden 2001. Frankrike, som har vunnet Davis Cup ni ganger, booket billett til finalen ved å forsvare favorittstempelet mot et skadesvekket Serbia i sin semifinale i Lille i september i år.

Det franske laget er sulten på å vinne deres 10. Davis Cup-tittel, mens for Belgia, er dette tredje gang de har nådd frem til finalen uten å vinne. I år håper de på å ta landets første Davis Cup-tittel.

Blant de heteste navn på det franske laget er verdens nummer 15 Jo-Wilfried Tsonga, Lucas Pouille, Richard Gasquet og Pierre-Hugues Herbert.

Jo-Wilfried Tsonga, 2013. Foto: Commons Wikimedia

På belgisk side har man David Goffin i spissen, som senest i forrige uke nådde ATP-finalen mot Grigor Dimitrov på O2-arenaen i England. På laget har Goffin Steve Darcis, Ruben Bemelmans og Joris De Loore.

Tennisplay.se er også tilgjengelig som app for Iphone, Android og Apple TV4.