A password will be e-mailed to you.

Ruud klatrer på verdensrankingen, Durasovic nærmer seg tidligere toppranking

For flere spillere, nærmer det seg sesongslutt. På herresiden kan vi denne uken se tennistalentet Casper Ruud klatre 3 plasser til 138 på verdensrankingen.

Norges nestbeste tennisspiller på herresiden, Viktor Durasovic gjør et hopp på hele 21 plasser på verdensrankingen, til plass 480 i verden. 20-åringen nærmer seg dermed karrierens tidligere høyeste ranking fra 2015, da Viktor var nummer 452 i verden.

Ruud og Durasovic skal møtes i kamp for første gang siden 2011 på hjemmebane under Norwegian Collector Open på Oslo Tennisarena.

SE UKENS RANKING HER.

Internasjonalt entrer både Jack Sock og Pablo Carreno-Busta topp 10-plassering, mens Djokovic og Murray faller til henholdsvis 12. og 16. plass i forhold til forrige uke.

På damesiden er amerikanske CoCo Vandeweghe er inne i topp 10 for første gang i karrieren. Blant våre norske tennisjenter, gjør 18-årige Malene Helgø fra Furuset Tennisklubb et rankinghopp på 33 plasser. Ulrikke Eikeri er fremdeles høyest rangert blant de norske tennisjentene, som nummer 232 på kvinnesiden.