A password will be e-mailed to you.

JEG ER EN TENNISKLUBB

VI HJELPER deg med å PROMOTERE KLUBBEN OG ARRANGEMENTER-GRATIS!

Vi ønsker å sette alle tennisklubber, tennistrenere og tilbydere av strengetjenester som registrerer seg hos oss, på kartet – bokstavelig talt! Dettee finner du under menyfanen KART. Å registrere seg hos oss er en GRATIS tjeneste som vi inviterer alle klubber og trenere å benytte seg av.

For deg som klubb betyr dette en gratis markedsføringskanal for å promotere anlegget, tennistjenester- og tilbud, arrangementer, turneringer og mer. For alle med interesse for tennis, betyr kartfunksjonen en enkel måte å søke etter og finne nærmeste tennistilbud der de er!

Fyll ut skjemaet under, send det til oss, så lager vi en profilsside for klubben, GRATIS!

Vi er selvfølgelig behjelpelig med å gjøre eventuelle endringer / oppdateringer i klubbens presentasjonsside ved behov.

Vi oppfordrer klubber også til å sende oss informasjon om kommende arrangementer. Dette kan dere gjøre ved å KLIKKE HER. Informasjonen om kommende arrangementer vil vi samle i en felles kalender, slik at det skal være enkelt å få full oversikt over arrangementer hos tennisklubber i Norge per måned, uke eller dag! Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev til Nordic Tennis-abonnenter med oversikt over kommende arrangementer, og deler dette også på vår Facebook-side.

REGISTRER TENNISKLUBBEN I KARTET