A password will be e-mailed to you.

JEG ER EN TENNISKLUBB

VI HJELPER gjerne med å PROMOTERE KLUBBEN OG ARRANGEMENTER-GRATIS!

Vi ønsker å sette alle tennisklubber, tennistrenere og tilbydere av strengetjenester som registrerer seg hos oss, på kartet – bokstavelig talt! Denne finner du under menyfanen KART. Å registrere seg hos oss er en GRATIS tjeneste vi inviterer alle klubber og trenere å benytte seg av.

For deg som klubb betyr dette en gratis markedsføringskanal for å promotere anlegget, tennistjenester- og tilbud, arrangementer, turneringer og mer. For alle med interesse for tennis, betyr kartfunksjonen en svært enkel måte å søke etter og finne nærmeste tennistilbud der de er!

Fyll ut skjemaet under, send det til oss, så lager vi en presentasjonsside for klubben, helt GRATIS!

Vi er selvfølgelig behjelpelig med å gjøre eventuelle endringer / oppdateringer i klubbens presentasjonsside ved behov.

Vi oppfordrer klubber også til å sende oss informasjon om kommende arrangementer. Dette kan dere gjøre ved å KLIKKE HER. Informasjonen om kommende arrangementer vil vi samle i en felles kalender, slik at det skal være enkelt å få full oversikt over arrangementer hos tennisklubber i Norge per måned,uke eller dag! Hver uke vil vi også sende ut et nyhetsbrev til Nordic Tennis-abonnenter med oversikt over kommende arrangementer, og dele dette på vår Facebook-side.

REGISTRER TENNISKLUBBEN I KARTET