A password will be e-mailed to you.

Canadiske Milos Raonic har trukket seg fra US Open i tennis på grunn av en håndleddsskade. Dermed mister turneringen nok en attraksjon.

26-åringen, som er nummer 11 på verdensrankingen, meldte om sitt forfall på Instagram onsdag. Han opplyste at det ble utført et inngrep i håndleddet tidligere onsdag, for å fjerne beinfragmenter som har gitt ham ubehag den siste tiden.

– Jeg har for mye respekt for US Open og de andre spillerne til å legge beslag på en plass i oppsettet når jeg vet at skaden hindrer meg fra å yte mitt beste, skrev Raonic.

– Jeg er knust fordi jeg mister turneringen og ikke får sjansen til å spille foran det fantastiske publikummet i New York, men jeg hadde ikke annet valg.

Raonic var kvartfinalist både i Australian Open og Wimbledon tidligere i år, men han har slitt med skader mye av sesongen.

Årets siste Grand Slam-turnering innledes kommende mandag, og Raonic føyer seg inn i rekken av høyprofilerte spillere som har meldt forfall. Fra før har Novak Djokovic, tittelforsvarer Stan Wawrinka og tidligere finalist Kei Nishikori trukket seg.

(©NTB)