A password will be e-mailed to you.

    ALL I WANT FOR CHRISTMAS...

Vi sier ikke at du er en prokrastinator, men kanskje har det dukket opp ting som har gjort at du ikke er ferdig med julegaveshoppingen for i år? Eller kanskje er du ute etter det lille ekstra for en i din familie eller vennekrets som liker tennis? Vi har satt sammen noen av våre favorittprodukter fra våre samarbeidspartnere -gaver som vi tør påstå er midt i blinken for alle som elsker tennis!

MASTERSPORT.NO

Bor du i Oslo, er Mastersport-butikken kun en kjøretur unna. Her finner du det meste du trenger av tennis- og padelutstyr!

Bruker du kodeord nordictennis på mastersport.no og i Mastersport-butikken, får du i tillegg 20 prosent rabatt på alle ordinære varer. Tilbudet gjelder klær, racketer, sko og grep, ordinære varer inntil 31. desember.

 

TENNISRACKET

Mastersport har et bredt utvalg tennis-, padel- og squashracketer fra verdens største merker som Wilson, Babolat og Head. Her er det noe for alle nivåer, priser og preferanser! 

 TENNISSKO

Innled nyåret med et par freshe nye tennissko fra merker som Nike, Adidas, Babolat og Fila. Husk kodeord nordictennis for 20 prosent rabatt på ordinære varer.

 

TENNISBAG

Fra tennissekker til tennisbagger - finn det perfekte reisefølget for dine tennisracketer! Med plass fra en- og opptil 16 racketer, diskret eller eller fargerike modeller - du finner utvalget og eksperthjelpen hos Mastersport!   

 TENNISKLÆR

Forny garderoben til en som elsker tennis med tidløse klassikere fra Fila eller fra den nyeste kolleksjonen til Adidas. Kodeord nordictennis gir deg 20 prosent rabatt på alle ordinære varer!

SWEDISH TENNIS CAMP

Don´t let the name fool you, for våre svenske naboer i Swedish Tennis Camp tar nemlig turen til Norge for første gang og arrangerer tenniscamp på Holmen Tennis! Datoen er 27.-28. januar. Swedish Tennis Camp er skandinavisk arrangør av tennis- og treningsreiser til Miami og Kroatia siden 2013!

Tenniscampen på Holmen Tennis er for den viderekomne, voksne tennisspilleren, som vil forbedre sine ferdigheter under oppsyn av en 19 x Norgesmester og landslagstrenere i tennis! 

 

 

TENNISCAMP PÅ 
HOLMEN TENNIS

Kun få plasser igjen søndag 28. januar 2018! Klikk Les mer for fullt program, priser og påmelding.

RUDYPROJECT.NO

Internasjonalt har sportsbrillemerket Rudy Project tidligere vært sponsor av Australian Open. Solbrille- og sportsbrilleprodusenten har derfor investert tungt i å utvikle den perfekte sportsbrillen for tennis. Nå er de eksklusiv leverandør av sportsbriller og afterrace-briller til alle norske deltakere i de tre kommende OL og Paralympics frem til år 2022.

Kodeord nordictennis gir deg 20% rabatt på alle ordinære priser for sportsbriller og solbriller på rudyproject.no!

 

OL-BRILLER

Rudy Project er offisiell leverandør til den norske OL-troppen. Alle utøverne vil bruke Rudy på de tre neste olympiske lekene. Husk kodeord nordictennis som gir deg 20% rabatt på ordinær pris! Tilbudet gjelder kun til 31. desember! 

 SOLBRILLER

Rudy Project har briller for alle idretter og alle livsstiler. Fra tekniske sportsbriller til kule afterrace modeller. Finn din favoritt!

 

TENNIS-/GOLF-/
SPORTSBRILLER

Rudy Project sportsbriller er laget for en aktiv livsstil, komfort og ytelse. Nærsynt? Langsynt? Skjev hornhinne? Rudy Project Norge har unik kompetanse innen sportsbriller og solbriller med synskorreksjon. 

ONLINE TENNISKURS

Gi en gave som varer evig! Få tennistips, teknikktips og -øvelser, samt mentale strategier direkte fra tidligere verdensener og åtte ganger Grand Slam-vinner, Mr. André Agassi!

Kurset passer best for en som har spilt tennis en stund, men er absolutt å anbefale også for nybegynnere. Benytter du deg av linken under, sparer du over 70 prosent på kurset!

Eksklusivt på Udemy, verdens største plattform for online kurs, har tennislegenden Andre Agassi laget et online tenniskurs med 60 instruksjonsvideoer, hvor han deler sine beste tips for å bli en bedre tennisspiller.

Videoene er lagt opp i pedagogiske, men "fordøyelige" bolker, hver med varighet på 1-2 minutter og tar for seg forehand, bakhand, serve, retur, overhead, tweener, drop shot, mentale strategier og Agassis beste pro tips. 

Hver del i kurset inkluderer nedlastbare PDF-er for tennisdrills som du kan gjøre på banen. En perfekt gave for den tennisinteresserte som har alt! 

Klikk deg inn på linken under og velg "Gift this course" for å få en svært hyggelig rabatt og gi kurset i gave!