A password will be e-mailed to you.

Personvernerklæring

Nordic Tennis-privatlivspolitik: innsamling og anvendelse av personopplysninger

Behandling av personopplysninger – samtykke

Hvis du har meldt deg på vårt nyhetsbrev, enten via påmeldingsskjema på nordictennis.no, påmeldingsskjema på vår Facebook-side eller via vår opt-in slider på forsiden av nettsiden, gir du samtykke til at vi kan kontakte deg via e-post med nyhetsbrev og tilbud. Vi behandler din e-postadresse inntil det ikke lenger er relevant. Det vil i praksis si, inntil du gjør oss oppmerksom på at du ikke lenger ønsker å motta e-post fra oss.

Les videre for hvordan du enkelt gjør dette.

Hvilke personopplysninger behandles

Opplysninger som behandles hos Nordic Tennis kan kategoriseres slik:

  • Administrative opplysninger som for eksempel navn, e-postadresse, fødselsdato, telefonnummer og hvilken tennisklubb man er medlem i ved påmelding. Det eneste som vi imidlertid krever ved påmelding til vårt nyhetsbrev av personopplysninger er navn og e-postadresse, for at vi skal vite hvem og hvor vi sender nyhetsbrevet til – de øvrige nevnte opplysninger er frivillige å oppgi.
  • Opplysninger om adferd på vår nettside, som for eksempel hvilke artikler man leser.

Datasikkerhet

Vi vil alltid behandle dine personopplysninger sikkert og fortrolig i overensstemmelse med gjeldende lovgivning, herunder persondatavernloven og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene bli anvendt til det formål de er samlet inn til og vil bli slettet når dette formålet er oppfylt eller ikke lenger relevant.

Vi anvender tredjepart til behandling av:

  • håndtering og digital utsendelse av våre nyhetsbrev via e-post: online programvaren Mailchimp

Denne databehandleren har databehandleravtale som er vår garanti for at tjenesten overholder gjeldende regler om beskyttelse av dine personopplysninger.

Rett til innsyn, retting, sletting, dataportabilitet

Du kan til enhver tid kontakte oss for å få opplyst hvilke av dine personopplysninger vi ligger inne med. Dette kan skje ved henvendelse til:

Nordic Tennis AS
Hans Bævers vei 14
4815, Saltrød
Arendal
Norge
Mobil: 980 23 457
E-post: [email protected]

Du kan dessuten kontakte vår behandlingsansvarlig direkte på:

Christina Mihaela Carare
Hans Bævers vei 14
4815, Saltrød
Arendal
Norge
Mobil: 980 23 457
E-post: [email protected]

Hvis det er feil i våre opplysninger kan du til enhver tid be om å få dem rettet, slik at vi har dette er riktig. Du har også rett til å få utlevert opplysningene i et alminnelig format (dataportabilitet). Har du ønsker om endring eller dataportabilitet, er du også velkommen til å skrive til oss på overnevnte e-postadresser.

Ønsker du ikke lenger at vi skal behandle dine personopplysninger kan du også sende oss en anmodning på overnevnte e-postadresser – eller ved å benytte linken om utmelding i bunnen av våre nyhetsbrev.

Datatilsynets jobb er å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO.

Informasjonskapsler

Denne websiden bruker cookies/informasjonskapsler. Vi bruker primært cookies/informasjonskapsler for å måle trafikk og for å kunne lage bedre og mer relevant innhold til deg og de andre som besøker nettsiden. Dette er helt nødvendig for de fleste nettsider i dag.

Innstillinger for cookies

De fleste oppdaterte versjoner av nettlesere er som regel allerede stilt inn for å godkjenne bruk av cookies.  Det er selvfølgelig helt opp til deg om du synes dette er greit eller ikke. Det er enkelt å endre dette under innstillinger, men det er viktig å huske at dette kan føre til at enkelte nettsider ikke fungerer optimalt.

Ønsker du å slette cookies fra din nettleser kan du lese mer om dette her. 

Websiden anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

  • Google Analytics
  • Facebook

Sporty hilsen,
Christina Mihaela Carare
Eier, redaktør
Nordic Tennis