A password will be e-mailed to you.

Bli med på laget til Norges nyeste tennisportal!

Har din bedrift/ditt brand produkter, tjenester eller tilbud som er relevante for tennis? Vil du posisjonere deg som en toneangivende aktør i tennis-Norge, der du er med på å utgjøre en forskjell?

Nordic Tennis skal være en brobygger mellom bredden i tennis, unikt tennisstoff og våre samarbeidspartnere. Høye ambisjoner passer oss bra.

Men vi trenger din støtte for at vi skal lykkes med dette. På reisen dit ønsker vi å gi deg en unik eksponeringskanal og bidra til å skape positive resultater i din virksomhet. Er du interessert i å bli med på laget?

Vi tilbyr våre samarbeidspartnere et Partnerprogram samt produktpakker for betalt/sponset innhold. Begge tjenestene er tilpasset bedrifter og brands med markedsmidler av ulik størrelse, slik at vi skal ha mulighet for å samarbeide uansett budsjettstørrelse.

Under ser du et utvalg av sider fra PDF for Nordic Tennis sitt Partnerprogram. For mer informasjon og en uforpliktende prat, send daglig leder Christina en e-post på [email protected] og hun vil ta kontakt med deg snarest.