A password will be e-mailed to you.

Nordic Tennis innleder eksklusivt samarbeid med Tennis Warehouse Europe

Nordic Tennis blir eksklusiv samarbeidspartner i Skandinavia for Europas største leverandør av tennisutstyr, Tennis Warehouse Europe. – Dette er moro, sier gründer Carare som har jobbet med å få til samarbeidet i et par år. 

Som filial av Tennis Warehouse, verdens desidert største nettside for tennisutstyr og offisiell samarbeidspartner for ATP og WTA, har Tennis Warehouse Europe, som navnet tilsier, kundebase over hele Europa.

Nylig inngikk Nordic Tennis et eksklusivt, halvårig samarbeid med utstyrsgiganten. Nordic Tennis er dermed Tennis Warehouse Europe sin eneste samarbeidspartner i Skandinavia.

– Dette er en avtale som jeg har jobbet for å lande i et par år nå, så å endelig ha det i boks, er en fantastisk følelse! Tennis Warehouse Europe har et enormt utvalg innen det nyeste tennisutstyret, og jeg vet at mange tennisspillere liker å handle her – så det gleder meg mer at avtalen vil gagne dem.

Nettbutikken fører alle de nyeste kolleksjonene til verdens største tennis- og sportsmerker som Wilson, Nike, Adidas og Babolat, brukt av verdensstjerner som Roger Federer, Rafael Nadal og Serena Williams.

Kode nordic10

For lesere og følgere av Nordic Tennis, sikrer avtalen med utstyrsgiganten 10% rabatt på alle ordinære varer på tenniswarehouse-europe.com ved bruk av kodeord nordic10.*

*tilbudet gjelder ikke kampanje- og salgsvarer og spesialprodukter.

Vi anbefaler at du leser videre for å få hele kostnadsbildet.

Fordi Norge er utenfor EU, er det viktig for deg som benytter deg av koden nordic10 for å få 10% rabatt på din neste ordre hos tenniswarehouse-europe.com å være obs på at:

  1. Toll, fortollingsgebyr og moms, ikke er oppgitt i bestillingssummen på tenniswarehouse-europe.com.
  2. Du vil i tillegg til bestillingssummen fra Tennis Warehouse Europe, få faktura fra norske myndigheter for toll, samt faktura fra firmaet som fortoller varen. 
Her er kortversjonen for hvordan du bestiller fra TWE:

Les gjerne videre for mer mer detaljert beskrivelse. 


Slik bestiller du fra Tennis Warehouse Europe:

1. Gå til http://www.tenniswarehouse-europe.com/?from=tnadal (affiliate link*) eller trykk på SHOP i meny på nordictennis.no (1). Du kan også bruke kodeordet ved å gå direkte til tenniswarehouse-europe.com.

* Nordic Tennis mottar en liten provisjon fra bestillinger gjort med kodeord nordic10.


 

2. Inne på tenniswarehouse-europe.com, velg ønsket valuta (2), språk og VAT: Outside EU (3) i toppen av siden. Finn varene du ønsker, oppgi eventuelle spesifikasjoner som størrelse og antall. Trykk på Add to cart (4). Trykk handlevogn-ikonet i meny når du ønsker å se din handlevogn (5).


3. Inne i handlevognen, kan du se din bestilling og eventuelle produkter som det ikke er mulig å få ytterlig rabatt på. Dette er vanligvis varer som allerede er på salg, på kampanje, varer hvis inntekt går til veldedighet og lagtøy. I så fall ser du teksten Discounts do not apply to this item (6).

Skriv nordic10 i V.I.P. code og trykk Redeem (7). Du vil få opp et nytt vindu med teksten You have entered a valid coupon. Trykk Redeem Coupon. Nå vil du se at 10% rabatt har blitt lagt til aktuelle produkter i handlevognen din (8).

NB 1: Legg merke til at Moms er 0 Euro (dette blir senere fakturert av norske myndigheter).

NB 2: Det er fri frakt for bestillinger over 100 Euro, inntil 10 kg. Større produktpakker som esker med ballrør, ballkurver er det ikke gratis frakt på. Trykk Calculate Shipping når du er i handlevognen din for eventuelle ekstrakostnader knyttet til frakt (9).

7. Fyll inn fraktinformasjon og personlig informasjon. Opprett en konto, hvis du ønsker, og fullfør bestillingen.


Det totale kostnadsbildet!

Som vi nevnte innledningsvis, slutter ikke regnestykket i det du har bestilt fra tennis- warehouse.com. Du vil i tillegg motta faktura for toll, fortolling og moms.

Vi tok en prat med tollvesenet for å få eksperthjelp. Linker under er oppgitt av tollvesenet og er svært nyttige å bruke når du bestiller fra tenniswarehouse-europe.com:

Importkalkulator. Bruk gjerne ordet Tennis i søkefeltet, fyll inn pris inkludert frakt, og valuta:

https://www.toll.no/no/verktoy/importkalkulator/

Valutakalkulator for å beregne valutakurs:

https://www.toll.no/no/verktoy/valutakurser/

Hvis vi tar utgangspunkt i bestillingen over, blir regnestykket fra Tennis Warehouse Europe slik:

Bestilling fra Tennis Warehouse Europe, inkludert 10% rabatt, og frakt (fordi det foreligger store artikler som balleske og ballkurv): 452,54 Euro = kr. 4 376,06

Fører vi dette inn i Importkalkulatoren på toll.no, får vi det totale kostnadsbildet:

Det totale regnestykket blir i dette tilfellet kr. 5 811,08.

 


Oppsummert:

 

 

  • Kalkulatoren regner ut merverdiavgiften ut fra dagens omregningskurs. Kursen kan være en annen når varen din kommer til landet. Kursene oppdateres normalt en gang i uka og gjelder for en uke av gangen.

 

  • Ved forsinkelser/feilfortollinger eller liknende, må mottager ta direkte kontakt med transportøren. Tolletaten i Norge har ingen fysisk befatning med forsendelsen til den enkelte importør/kjøper