A password will be e-mailed to you.

Nordic-tennis-logo-retina

Ansvarlig redaktør: Christina Carare

E-post: [email protected]

Telefon: 980 23 457

Adresse: Tromøyveien 20, 4841, Arendal

Spørsmål?

Nordic Tennis er skapt for deg som spiller tennis. Vi er her for å hjelpe alle likesinnede tennisentusiaster så godt vi kan. Har du et tennisrelatert spørsmål du gjerne vil ha svar på? Om tennisteknikk, trening, kosthold, tennisnyheter, mental styrke eller annet? Send inn dine spørsmål i kontaktskjemaet under. Er det noe som vi ikke kan svare på, skal vi jammen lete etter svaret for deg blant vårt nettverk av tennisspesialister.

Tips?

Vi ønsker å fortelle de hittil ufortalte tennishistoriene! En tennisspiller med en spennende bakgrunn. En klubb som gjør ting litt annerledes enn normen. En ildsjel uten like. En trener som motiverer. En ekspert som inspirerer. Ingen historie er for liten eller for stor. Send oss dine tennistips i kontaktskjemaet under. Merk gjerne e-posten med "Tips".

Bli en del av teamet?

Trenger du arbeidserfaring og synes at tennis er gøy, eller brenner du rett og slett for tennis og liker å skrive? Vi søker deg med ferdigheter innen grafisk design, tekstproduksjon, foto, film, prosjektledelse og digital markedsføring. Vi kan per dags dato dessverre ikke honorere, men liker du å skape og å være kreativ, kan Nordic Tennis by på spennende erfaringer!

Tennis-kommentar?

Nordic Tennis skal løfte fram stemmer som opplyser og engasjerer til dialog og debatt. Send oss gjerne dine synspunkter, meninger eller kommentarer om tennis ved å fylle inn skjemaet under eller send oss en e-post på [email protected]

Kontakt oss:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding