REGISTRER KLUBB, TRENER, ARRANGEMENT

GRATIS REGISTRERING I SØKEMOTOR FOR KLUBBER OG TRENERE

Vi ønsker å sette tennisklubber, tennistrenere og tilbydere av strengetjenester på kartet – bokstavelig talt! Derfor har vi inkludert en kartfunksjon på vår nettside. Den ser du i menyfanen “KART“. Kartfunksjonen er en GRATIS tjeneste vi tilbyr alle klubber og trenere som registrerer seg hos oss, og en gratis tjeneste og søkemotor for tennisinteresserte å bruke.

For deg som klubb eller trener betyr Nordic Tennis-kartet en gratis markedsføringskanal for å promotere anlegget, tennistjenester- og tilbud, arrangementer, turneringer og mer. For alle med interesse for tennis, betyr kartfunksjonen en svært enkel måte å søke etter og finne nærmeste tennistilbud der de er!

Når du registrerer deg som klubb eller trener på nordictennis.no, lager vi din presentasjonsside basert på informasjonen du sender oss. Vi vil selvfølgelig være behjelpelig med å gjøre eventuelle oppdateringer i din presentasjonsside ved behov.

KLIKK HER FOR GRATIS REGISTRERING I NORDIC TENNIS-KART SOM TENNISKLUBB

KLIKK HER FOR GRATIS REGISTRERING I NORDIC TENNIS-KART SOM TENNISTRENER

GRATIS REGISTRERING I KALENDER

Vi oppfordrer klubber og trenere å sende oss informasjon om kommende arrangementer. Dette kan dere gjøre ved å KLIKKE HER eller scrolle videre nedover på denne siden. Informasjonen om kommende arrangementer vil vi samle i en felles tennis-kalender, slik at det skal være enkelt for tennisinteresserte å få full oversikt over arrangementer hos tennisklubber i Norge per måned/uke/dag!

Kalenderfunksjonen ser dere i menyfanen “KALENDER“.

Eksempler på kalenderhendelser som dere kan sende inn til oss er invitasjoner til tennisturnering, demokvelder, tilbudskvelder, åpen dag eller sosiale arrangementer.

Vi skal gjøre vårt beste å hente informasjon fra Tournament Software om kommende turneringer, men hvis du vil være sikker på at vi får med oss og publiserer klubbens/ditt tennisarrangement, kontakt oss på skjemaet for registering av kalenderhendelse.

Med jevne mellomrom kommer vi til å sende ut et nyhetsbrev til Nordic Tennis-abonnenter med oversikt over kommende arrangementer, og dele dette på vår Facebook-side.

INKLUDERT VED REGISTRERING

DIN PRESENTASJONSSIDE HOS NORDIC TENNIS

Ambisjonen vår er at ALLE tennisklubber og trenere i Norge skal ha hver sin gratis presentasjonsside på nordictennis.no. Kart- og kalenderfunksjonen er vår måte å promotere det flotte arbeidet som klubbene og trenerne gjør hver dag, samtidig som vi vil gjøre det lett for alle med interesse for tennis å finne dere. Ved registrering på nordictennis.no får du som klubb/trener en egen presentasjonsside hvor vi inkluderer:

  • en beskrivende tekst om klubben/treneren/tjenester/priser/åpningstider
  • kontaktinfomasjon (med Streetview)
  • stikkord for tilgjengelige fasiliteter og tjenester
  • bildegalleri med opptil 7 bilder
  • 1 relevant YouTube- eller Vimeo-video (video integreres i siden)
  • link til dine sosiale medier som Facebook og Instagram
  • link til klubbens arrangementer i vår felles tennis-kalender
  • kontaktskjema som er knyttet direkte til klubbens/treneres e-postadresse

Når presentasjonssiden er publisert, kan du dele denne i dine kommunikasjonskanaler, og anbefale medlemmer/elever/kunder å legge en (forhåpentligvis veldig positiv) omtale av klubben/deg som trener/dine strengetjenester!  Disse har mulighet å gi “stjerne-rating”, skrive en omtale! OG laste opp bilder!

Dette er noe vi anbefaler varmt klubber og trenere om å informere om, slik at forhåpentligvis mange positive opplevelser vil være synlige for andre som er nysgjerrige på klubben/treneren/tilbyderen av strengetjenester.

Under ser du logoen til noen av klubbene som vi allerede har lagt inn i Nordic Tennis-kartet. (Klikk på logo for å komme til klubbens presentasjonsside i Nordic Tennis-kartet.) Hjelp oss å promotere klubben, deres tennisarrangementer, deg som trener, til alle med interesse for tennis! Ta kontakt med oss for gratis registrering ved å klikke på skjemaene under!

ER DU TENNISTRENER OG/ELLER TILBYR STRENGETJENESTER?

Vi gjør det enkelt for tennisspillere å finne dine tennistjenester! Ta kontakt med oss for oppføring i vårt kart – gratis.

REPRESENTERER DU EN TENNISKLUBB?

Hvis klubben din eller idrettslaget ditt med tennis ikke er registrert i Nordic Tennis-kartet, ta kontakt med oss. Vi lager en presentasjonsside for klubben med info om klubben, kontaktinformasjon, sosiale medier og bilder fra klubben – gratis.

KOMMENDE ARRANGEMENT?

Vi hjelper gjerne klubber og tennistrenere spre ordet om tennisarrangementer som kommer! Fortell oss om hva som skjer i klubben, og vi legger ut informasjonen i vår felles kalender – gratis.