Grusbane
/
Sandefjord

SANDEFJORD TENNISKLUBB

Et av Norges flotteste tennisanlegg har en idyllisk beliggende i Bugårdsparken i Sandefjord. Klubbens moderne hall byr på 4 hardcourt plexipave-baner, garderobeanlegg, oppholdsrom, kiosk og kafeteria. Uteanlegget består av 5 grusbaner. Sandefjord tennisklubb har cirka 600 medlemmer. Klubben har et tilbud til familiemedlemmer i alle aldre og på alle ferdighetsnivåer.

STK er opptatt av å legge forholdene til rette slik at alle som vil spille tennis skal kunne drive idretten med størst mulig utbytte, og at samtlige gis muligheten til å oppnå et prestasjonsnivå som er i samsvar med den enkeltes ambisjoner. Klubben sikter på å tilrettelegge for et variert trenings- og konkurransetilbud parallelt med at klubben skal fremstå som en sosial arena for samtlige involverte og interesserte – en aktiv breddeklubb!

NOEN POPULÆRE AKTIVITETER

PRIVATTIMER

Ønsker du en time for deg selv med trener har klubben to profesjonelle trenere som tilbyr dette.Noen ønsker å leie en trener for privat instruksjon. Enten for å lære i en mer konsentrert form, eller for å få en «motstander» som slår «perfekte» baller. Valget er ditt! Å ta privattimer er den absolutt mest effektive måten å lære tennis på.

  • Enkelttime for seniorer (medlemmer) kr 400,-. Ved kjøp av 10 timer kr 3.500,-
  • Enkelttime for ikke-medlemmer kr 500,-
  • Enkelttime for juniorer (medlemmer) kr 350,-. Ved kjøp av 10 timer kr 3.000,-

Kontakt Espen på mail. Vi snur oss raskt rundt og finner frem til egnet dag og tidspunkt. En privattime inkluderer baneleie, baller og lån av racket.

Klikk her for fullstendig prisoversikt i klubben.

HISTORIE

  • STK ble stiftet den 16. desember 1921 på Hotel Atlantic i Sandefjord – 40 medlemmer ble protokollert. Kontorchef Einar Tollefsen ble av disse valgt til klubbens første formand.

  • 25. januar 1922: Første styremøte ble avholdt på Tollefsens kontor. Utkast til klubbens love ble nedfelt.

  • 1925: To utebaner stod ferdig på Hjertnes (der Rådhuset er plassert i dag). Totalkostnad kr. 3.500, hvorav 2 stk. banenett ble innkjøpt for kr. 88,50!

  • 1994: Pingvinhallen ble inviet med kamp mellom Björn Borg og Christian Ruud.

  • Se hele STKs historie skrevet av æresmedlem Jan Eivind Andersen her.

SANDEFJORD

Sandefjord by er verdt et besøk uansett sesong. Sandstrendene er mange og lange med lune viker og blankskurte svaberg. Etter tennisslagene kan du velge mellom yrende badeliv og mer skjermede områder – langs en kystlinje som er nesten 15 mil lang. Sandefjords gjestehavn har mange fasiliteter og ligger sentralt plassert i indre havn med kort vei til sentrum med utmerkede restauranter og gode shoppingtilbud. Byen byr på et tett kulturprogram der du kan velge mellom konserter, festivaler, teater, revy, shows og dans i alle størrelser, hele året.

Les mer
Ballvegg
Basseng
Cardio tennis
Drop-in timer
Dusj
Garderobe
Gratis baneleie
Gratis parkering
Grusbane
Hardcourt
Innendørs baner
Kafé
Klubbhus
Kunstgressbane
Minibane
Privattimer
Proshop
Sertifisert tennistrener
SFO-tennis
Spa
Strengetjenester
Tenniskurs voksne
Tennisskole
Treningsrom
Utendørs baner
Wifi
0
GENERELT
0.0%
FASILITETER
0.0%
BELIGGENHET
0.0%
TENNISTILBUD
0.0%
PRIS
0.0%