Grusbane
/
Porsgrunn

PORSGRUNN TENNISKLUBB

Porsgrunn Tennisklubb ble stiftet 5. februar 1903. Klubben teller i dag ca. 300 medlemmer og driver tennisaktivitet for alle uansett alder og nivå. Porsgrunn TK er en stabil klubb i vekst og utvikling! Vi holder til på Kjølnes vinterstid, en hall med 4 baner med plexipave banedekke (mer info og bilder). Om sommeren er vi på Bjørntvedt der klubben har 4 grusbaner (mer info og bilder). Fra begge anleggene er det 15 min med buss til skolen i Skien. Klubben har to heltidsansatte svenske trenere, Tomas Karell og Antonio Figueroa, som innehar meget god utdannelse i tennis og har lang og bred erfaring som tennistrenere i ulike klubber.

I år 2005 ble Porsgrunn TK utnevnt til et av fire regionsenter for tennis av Norges Tennisforbund. Vi har et nært og godt samarbeid med forbundet og får ofte besøk av forbundstrener. Klubben har flere gode konkurransespillere som hevder seg høyt oppe på rankinglistene i norsk tennis. Porsgrunn TK er aktive på arrangementssiden og arrangerer flere aktiviteter og turneringer gjennom året. Klubben er også aktiv til å reise utenlands for utbyttekamper med andre klubber.

Klubben har også mulighet for baneleie, strengetjenester,  gruppetimer med trener, privattime med tennistrener, årskort, lunchtennis og mer. Klikk her for prisoversikt for Porsgrunn Tennisklubb.

Les mer
Ballvegg
Basseng
Cardio tennis
Drop-in timer
Dusj
Garderobe
Gratis baneleie
Gratis parkering
Grusbane
Hardcourt
Innendørs baner
Kafé
Klubbhus
Kunstgressbane
Minibane
Privattimer
Proshop
Sertifisert tennistrener
SFO-tennis
Spa
Strengetjenester
Tenniskurs voksne
Tennisskole
Treningsrom
Utendørs baner
Wifi
0
GENERELT
0.0%
FASILITETER
0.0%
BELIGGENHET
0.0%
TENNISTILBUD
0.0%
PRIS
0.0%