Grusbane
/
Oslo

OSLO TENNISKLUBB

Oslo Tennisklubb ble stiftet i 1900, og er med det en av de eldste tennisklubbene i Norge. Klubben har pr. 31.12.2015 ca 880 medlemmer. Dette er en vekst på rundt 45% de siste 4 år. Klubben har sitt anlegg på Madserud i Oslo, ca. 500 meters gange fra tog, trikk og buss på Skøyen. Det er også kun 200 meters gange til Frognerparken. På Madserud har klubben 8 grusbaner (hvorav 6 moderne PlayClay-baner med ekstrem drenering) og 3 hardcourtbaner (i boble i perioden 20/9-20/4), klubbhus, kontorer og garderober.

BANEBOOKING

Det er mulig å booke fast bane i innendørssesongen (i bobla) i tidene:

* mandag – fredag 07:00-14:00

* lørdag og søndag 13:00-21:00

Klubben vil forsøke å holde baner ledige for medlemmer som ønsker å bestille baner på kort varsel. Det vil derfor kun være et begrenset antall baner og tider hvor det er mulig å leie fast bane. Dette vil hovedsaklig være på tider hvor det er lav etterspørsel. Administrasjonen bestemmer fra sak til sak hvilke tider som kan leies ut fast.

Baner kan leies fast for perioden 12. september – 31. desember og 1. januar – 11. april. Leie for hele perioden vil bli fakturert i forkant. Timer som faller på helligdager vil også bli fakturert. Det er ikke mulig å flytte den faste timen til en annen dag eller tid på ad-hoc basis. Man kan la andre benytte timen hvis man ikke selv har anledning. Man vil ikke få tid eller penger til gode hvis en time ikke kan benyttes.

STRENGETJENESTER

OTK tilbyr strengeservice med eller uten egen streng. Innlevering og henting på kontoret i kontortiden. Strenging tar normalt 1-3 dager.

Priser:

  • med egen streng: 200,-

  • med Babolat RPM Blast eller Prince Viper: 400,-

  • med vanlige nylonstrenger: 350,-

HALLPROSJEKTET

OTK er godt i gang med et prosjekt for bygging av en 6-baners tennishall med klubbhus og garderobefasiliteter. Målet er at anlegget skal stå klart våren/sommeren 2018. Klikk her hvis du vil lese mer om hallprosjektet i OTK.


Første bilde i Galleri: Foto: Benjamin A. Ward / www.benjaminward.no / [email protected]

Les mer
Ballvegg
Basseng
Cardio tennis
Drop-in timer
Dusj
Garderobe
Gratis baneleie
Gratis parkering
Grusbane
Hardcourt
Innendørs baner
Kafé
Klubbhus
Kunstgressbane
Minibane
Privattimer
Proshop
Sertifisert tennistrener
SFO-tennis
Spa
Strengetjenester
Tenniskurs voksne
Tennisskole
Treningsrom
Utendørs baner
Wifi
0
GENERELT
0.0%
FASILITETER
0.0%
BELIGGENHET
0.0%
TENNISTILBUD
0.0%
PRIS
0.0%