Grusbane
/
Oslo

NORDSTRAND TENNISKLUBB

Nordstrand Tennisklubb ble etablert i 1905. Klubben har to flotte tennisanlegg og er en av eierne av Oslo Tennisarena. Klubbens uteanlegg i Seterveien består av klubbhus, garderobeanlegg og 6 grusbaner og 3 mini-tennisbaner. Her er det også klubbhus med garderober og kiosk. Banene holder en høy standard.

Klubbens hall, NTK-hallen, har 4 baner med tilhørende garderobe og servicefunksjoner. Aktivt medlemskap gir rett til bruk av anlegget i Seterveien og fortrinnsrett til leie av timer i NTK-hallen og deltakelse på tenniskurs.

Klubben driver organisert kurs og treningsvirksomhet for ca 420 barn og voksne. Klubben har klubbsekretær, 5 trenere på heltid, flere deltidstrenere og resepsjonister.

NTK har tilbud til barn og ungdom i alle aldere. Fra nybegynnere til litt øvede, videre til konkurranse og elitespillere trener daglig i NTK hallen og på uteanlegget i Seterveien 15 i sommerhalvåret. Alle som deltar på kurs må være medlem av klubben.

Klubben har også et tilbud for mosjonister. Dette er deg som vil ha det hyggelig og sosialt og samtidig trimme litt. Lørdags- og søndagsseriene går i NTK-hallen. Lørdagsserien spiller lørdag kl 15-17 og søndagsserien går søndag 19-22.

Klikk her for prisoversikt for medlemskap.

Klikk her for kurspriser.

NORDSTRAND TENNISKLUBB BANELEIE

NTK-hallen ligger i Ekebergveien 200b – 4 innendørsbaner Tlf 22294310.
Som medlem av NTK blir du prioritert ved tildeling av kontraktstimer i NTK-hallen. Som medlem får du også rabatterte priser. NTK-hallen er et naturlig samlingssted hele vintersesongen for ivrige tennisspillere i alle aldre. NTK-hallen har bemannet resepsjon, garderober og styrketreningsrom. Hallen er stengt for kontrakter og løstimer fra 1. juni til skolestart. Den er kun åpen for organisert trening av juniorer.

Klikk her for priser for baneleie.

Les mer
Ballvegg
Basseng
Cardio tennis
Drop-in timer
Dusj
Garderobe
Gratis baneleie
Gratis parkering
Grusbane
Hardcourt
Innendørs baner
Kafé
Klubbhus
Kunstgressbane
Minibane
Privattimer
Proshop
Sertifisert tennistrener
SFO-tennis
Spa
Strengetjenester
Tenniskurs voksne
Tennisskole
Treningsrom
Utendørs baner
Wifi
0
GENERELT
0.0%
FASILITETER
0.0%
BELIGGENHET
0.0%
TENNISTILBUD
0.0%
PRIS
0.0%