Gratis baneleie
/
Halden

HALDEN TENNISKLUBB

Velkommen til et topp anlegg i Halden Tennisklubb! Sommeren 2010 sto det flunkende nye uteanlegget på Strupe klart, med 3 hardcourtbaner og en minibane. Minibanen er et nærmiljøtiltak som vi håper vil benyttes av mange, da den er gratis for alle å bruke! Klubben har også en egen hall med to baner og klubbhus.

Det kreves medlemskap for å benytte utebanene, men man trenger ikke være medlem for å bestille time i hallen – dette gjøres enkelt i bookingsystemet på vår nettside. HTK jobber for å være en åpen og inkluderende klubb som promoterer uhøytidelig og morsom sportslig aktivitet. Klubben tilbyr kurs og trening for voksne, både for nybegynnere, aktive, voksne og barn. For mer informasjon, kontakt  Tino Kirst (trener) på 46 63 98 96 eller Carsten Stang på 92 05 50 74.

Alle som ønsker å melde seg på til trening kan kontakte overnevnte på telefon eller mail til: [email protected] eller [email protected].

Priser for trening med Tino er: Kr. 500 pr. måned for 1 time/uke, kr 800 per måned for 2 timer/uke og kr. 1000 per måned for 3 timer/per uke. Alle kurs går per termin og det er bindende påmelding for hver termin. Året består av tre terminer som er mai tom. september, oktober tom. desember og januar tom. april. Trenger du nye strenger? Kontakt daglig leder Johnny Stjernstrøm på tlf 926 60 009. For øvrig prisoversikt, klikk her.

Les mer
Ballvegg
Basseng
Cardio tennis
Drop-in timer
Dusj
Garderobe
Gratis baneleie
Gratis parkering
Grusbane
Hardcourt
Innendørs baner
Kafé
Klubbhus
Kunstgressbane
Minibane
Privattimer
Proshop
Sertifisert tennistrener
SFO-tennis
Spa
Strengetjenester
Tenniskurs voksne
Tennisskole
Treningsrom
Utendørs baner
Wifi
NaN
GENERELT
0.0%
FASILITETER
0.0%
BELIGGENHET
0.0%
TENNISTILBUD
0.0%
PRIS
0.0%