Drop-in tennis
/
Rogaland

Egersund Racketklubb

Egersund Racketklubb er kjent for sitt gode og inkluderende miljø. Klubben har 3 grusbaner ute, og 2 baner inne. Banene ute ligger praktfullt og godt skjermet for vind. Innendørsbanene har Rebound Ace dekke. Dette er et utrolig behagelig dekke. Vi har også 3 squashbaner, miljørom og garderober i hallen.

KLUBBENS HISTORIE

10. mai 1917 ble det stiftet en ny tennisklubb som fikk navnet Lawn-tennisklubben. Da lå banen på Nyeveien, på et areal mellom veien og Skytterhuset. Grunnen var eid av Egersund Skytterlag. I 1946 ble klubben tilsluttet Rogaland Idrettskrets og Norges Tennisforbund, og samtidig ble klubbens navn endret til Egersund Tennisklubb, og lovene justert.

Klubben ble etter hvert større, hadde behov for mer plass, og flyttet til Lagård. Baneanlegget med 3 baner sto ferdig i 1981. I 1984 sto et nytt klubbhus ferdig på samme sted, mens en tennishall med 2 baner og garderober sto ferdig i 1990. Anlegget ble gitt navnet Egersund Tennissenter.

I 2006 sto en squashhall i tilknytning til tennishallen ferdig. Anlegget skiftet navn til Egersund Squash- og Tennissenter. I 2010 ble det besluttet å forandre navnet til Egersund Racketklubb, som den heter i dag.

I 2016 overtok Egersund Racketklubb aktiva og driften til Egersund Bordtennisklubb. Egersund Racketklubb er i dag en organisasjon med 3 avdelinger: tennis, squash og bordtennis.

Klubben feirer i 2017 100 års jubileum!

Les mer
Ballvegg
Basseng
Cardio tennis
Drop-in timer
Dusj
Garderobe
Gratis baneleie
Gratis parkering
Grusbane
Hardcourt
Innendørs baner
Kafé
Klubbhus
Kunstgressbane
Minibane
Privattimer
Proshop
Sertifisert tennistrener
SFO-tennis
Spa
Strengetjenester
Tenniskurs voksne
Tennisskole
Treningsrom
Utendørs baner
Wifi
0
GENERELT
0.0%
FASILITETER
0.0%
BELIGGENHET
0.0%
TENNISTILBUD
0.0%
PRIS
0.0%