Hordaland
/

BERGEN RACKETSENTER

iNSPORT ARENA tilbyr tennis, fotball, håndball, squash og badminton. 4.200 m2 hall, med nytt banedekke. Ingen medlemskap, ligger på Bergen Racketsenter.

På Bergen Racketsenter er det 6 innendørs tennisbaner som holder internasjonale mål. Innendørsbanene er belagt med et TARAFLEX dekke som er et godt og behagelig dekke å spille på. Senteret ønsker alle som vil spille tennis i Bergen velkommen! Her er det plass til alle, gammel som ung, proff eller mosjonist.

Hvis du ønsker å finslipe dine tenniskunnskaper anbefales det å ta private tennistimer med senterets egen tenniscoach, Patrik Broddfelt. Klikk her for å lese mer om Patrik.

Strøtimer kan bestilles på telefon nummer 55 12 32 30. Du kan også gå inn via senterets online booking system for å se når det er ledige timer. Hvis du finner en ledig time, må du ringe senteret for å booke banen. Ved å bestille en fast treningstid i uken er man garantert trening hver uke, samt som du får et bedre pris per time. Vennligst ta kontakt med senteret på [email protected] for bestilling av fast timer, eller ring 55 12 32 30. Priser finner du her.

Senteret tilbyr også strenging av alt av tennis-, squash- og badminton racketer. Racketene blir strengt på en Babolat maskin som har vært brukt på ATP- og WTA-touren. Racketene vil bli strengt i løpet av 72 timer. Klikk her for priser for strenging av racket.

Les mer
Ballvegg
Basseng
Cardio tennis
Drop-in timer
Dusj
Garderobe
Gratis baneleie
Gratis parkering
Grusbane
Hardcourt
Innendørs baner
Kafé
Klubbhus
Kunstgressbane
Minibane
Privattimer
Proshop
Sertifisert tennistrener
SFO-tennis
Spa
Strengetjenester
Tenniskurs voksne
Tennisskole
Treningsrom
Utendørs baner
Wifi
0
GENERELT
0.0%
FASILITETER
0.0%
BELIGGENHET
0.0%
TENNISTILBUD
0.0%
PRIS
0.0%