OM NORDIC TENNIS

Velkommen til Nordic Tennis, et åpent, uavhengig og gratis online tennisportal for deg med interesse for tennis!

VÅR MISJON er å skape en dynamisk arena med unikt, informerende og inspirerende tennisrelevant stoff. Vi skal være en brobygger mellom – og fremme – bredden av tennisspillere, tennistrenere, tennisklubber og relevante, kommersielle aktører. Med tiden håper vi å bli et online samlepunkt og ressurs for inspirasjon, tips, produkter og tjenester som hjelper deg få mer glede ut av den fantastiske sporten som er tennis.

FUNKSJONER

Nordictennis.no består av to deler: en magasin-del, inkludert en forum-funksjon, samt en kart-del, hvor man kan søke etter tennistilbud, og hvor klubber og trenere har hver sin presentasjonsside. For å få til dette, har vi brukt to WordPress-maler.

For å kommentere artikler, skrive i forumet eller legge igjen en omtale av en tennisklubb/trener, må du registrere deg/logge inn. Du registrerer deg kun én gang. Til info: Din profilside ved innlogging vil se ulik ut, avhengig av hvilken “mal” du er inne på.

MAGASIN

Artikler om bredden i norsk tennis og informasjon om tennisutstyr, tennisspesifikk trening og mer. Tips oss gjerne!

FORUM

Diskuter tennisrelaterte temaer, spør om tips og råd, del tenniserfaringer og møt likesinnede. Registrer ny bruker eller logg inn for enkel tilgang.

KALENDER

Felles tennis-kalender med oversikt over tennismoro i Norge! Klubber og trenere: vi deler gjerne deres arrangement! Send oss info.

RESSURSER

Snarveier til Norges Tennisforbunds tennis.no, Tournament Software, ITF, ATP, WTA. Noen nyttige linker du savner? Ta kontakt med oss!

TENNIS-KART

Søk, finn og opplev tennis der du er! Velg en forhåndsvalgt kategori eller skriv inn søkeord. Gratis å bruke!

KLUBB/TRENER

Alle tennisklubber, trenere og tilbydere av strengetjenester kan registrere seg gratis i tennis-kartet og få en egen presentasjonside!

NYHETSBREV

Målet er å sende ukentlige nyhetsbrev med oppsummering av ukens artikler, om kommende events og eksklusive tennistilbud for våre nyhetsbrevabonnenter.

KONTAKT

Vi vil gjerne høre fra deg, det være tips, innspill, ris, ros eller spørsmål! Det skal være enkelt å kontakte oss, enten på mail, mobil, Facebook eller Instagram.

RESPONSIVT DESIGN

TILPASSET PC, LAPTOP, TABLET OG MOBIL

SLIK KAN DU BRUKE NORDICTENNIS.NO:

STEG 1

REGISTRER NY BRUKER/LOGG INN: På forsiden (HJEM), klikk på LOGG IN/REGISTRER oppe i høyre hjørne fra PC, laptop, eller i nedtrekksmeny fra tablet og mobil for å registrere deg. Dette trenger du bare å gjøre første gang du logger inn.

STEG 2

SURF, DEL DIN MENING: Når du har logget inn, kan du lese artikler, kommentere, diskutere i forumet, starte nye diskusjonstråder og skrive omtaler i tennis-kartet.

STEG 3

REGISTRER KLUBB/TRENER/ EVENT: Tennisklubber og trenere kan registrere sin info gratis i tennis-kartet og få en egen presentasjonside! Send info om kommende arrangementer – vi deler dette, også gratis.

STEG 4

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET: Hold deg oppdatert på siste Nordic Tennis-nytt og eksklusive tennistilbud ved å melde deg på vårt nyhetsbrev. Null spam, kun tennis-mail.

STEG 5

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER: Vi er både på Facebook og Instagram under navnet @nordictennis. Del dine tennisøyeblikk med oss ved å bruke #nordictennis

STEG 6

KONTAKT OSS: Vi vil gjerne høre fra deg, det være tips om tennissaker fra bredden som vi bør dekke, innspill, ris, ros eller spørsmål! Du finner kontaktinfoen vår i menyfanen Kontakt.

FOR KLUBB/TRENER:

Hver dag skjer det mye tennismoro i Norge! Vår ambisjon er å samle dette ett sted, i Nordic Tennis-kartet. For tennisinteresserte skal det være litt enklere å få en oversikt og en rask introduksjon til klubber, trenere og tennisarrangementer i Norge. For klubbene og trenere, skal dette være en gratis markedsføringskanal, hvor vi hjelper å promotere dere.

FÅ SISTE NYTT FRA NORDIC TENNIS

OPPDATERT

Meld deg på vårt GRATIS nyhetsbrev og få siste tennisnytt, reportasjer, konkurranser og eksklusive tennistilbud rett i din mailboks!

TRYGT

Vi deler aldri dine kontaktopplysninger med noen andre og du kan når som helst avslutte abonnementet. Null spam. Kun e-mails om tennis.

*alle felt er obligatoriskeNORDIC TENNIS TEAMET

Vi brenner for å levere godt tennisstoff! Ta kontakt med oss!
null

CHRISTINA

Gründer av Nordic Tennis, redaktør og daglig leder. Personlig trener og tennisspiller i Arendal Tennisklubb. Tidligere prosjektleder, frilansjournalist og butikksjef. Positiv og kreativ sjel som elsker å spille tennis, trening og mye annet!
null

DEG?

Vi ønsker velkommen kommentatorer og skribenter som vil engasjere og bidra til mangfold i tennisdialogen- og debatten. Send oss gjerne dine kommentarer, synspunkter, innlegg og tennissaker ved å klikke på mail-ikonet under.
null

DEG?

Vi søker deg med ferdigheter innen grafisk design, webutvikling, markedsføring, tekstproduksjon, foto og film. Liker du tennis eller ønsker erfaring innen ditt spesialfelt? I så fall, kan vi nok finne på spennende oppdrag sammen! NB: Dessverre uten honorar pdd.

KONTAKT OSS

Vi vil gjerne høre fra deg, det være tips om spennende tennissaker fra bredden som vi kan dekke, innspill til funksjoner og forbedringer på nordictennis.no, ris, ros eller spørsmål!

Vi vil gjerne også være en plattform for nye og engasjerte stemmer. Har du noe tennisrelatert på hjertet og liker å skrive, er du velkommen til å sende oss dine artikler/kommentarer. Det overordende tema er tennis, men dette kan romme alt fra dine hverdagsobservasjoner, til en spennende tennisopplevelse som har satt sine spor, til noe du brenner i tennis-Norge. Vi er også på utkikk etter innlegg/meninger/anbefalinger om tennisutstyr, tennisreiser i utlandet, debattinnlegg, bokanmeldelser, men er åpne også for andre temaer.

Siden vi er en liten på en, og i perioder en travel redaksjon,  kan det ta noen dager før du får svar, men du vil alltid få en tilbakemelding fra oss.

FOR KOMMERSIELLE SAMARBEID