A password will be e-mailed to you.

Kahrs og Haagensen i helnorsk kvalifiseringsoppgjør

Søndag 12. november går første kvalifiseringsrunde i Tennis Europe-turneringen Collector Bank Norwegian Open av stabelen på Oslo Tennisarena. De norske jentene Emely Kahrs fra Ullern Tennisklubb og Mille Haagensen fra Golia Tennisklubb møter hverandre i kampen om å kvalifisere til Main draw. 

Lørdag 11. november var det sign-in for den tredje utgaven av Collector Bank Norwegian Open. Syv norske jenter er med i kvalifiseringsrundene som spilles på søndag og mandag: Maren Nordklev, Karina Jensrud, Sangeeta Roopan, Ine Soltveit Stange, Mina Adelin Pedersen, Emely Kahrs og Mille Haagensen.

Kahrs og Haagensen står for søndagens helnorsk duell. Dette er ikke første gang jentene møter hverandre:

– Vi har spilt mot hverandre kanskje syv ganger allerede, så det hadde vært morsommere å møte noen internasjonale spillere, forteller jentene til Nordic Tennis.

På spørsmål om hvem som har vunnet flest ganger i oppgjørene, er jentene noe usikre, men konkluderer at Emely Kahrs har en knapp seiersledelse.

– Hvem av dere er mest sultne på å vinne i dag?

– Jeg!, svarer Kahrs, og blir raskt etterfulgt av Haagensen:

– Jeg og!

For begge jentene, er ikke ukens Tennis Europe-turneringen på Hasle slutten på årets tennissesong. Planene videre er Grand Prix-turnering i Stabekk, en ITF junior-turnering i Stavanger og “årets andre høydepunkt etter Collector Bank Norwegian Open”: NM innendørs i desember.

Etter dette, tar jentene en fortjent juleferie.

Følg LIVE Score her.

Dette er dagens Order of Play:

Billetter kjøpes på Ticketmaster.