A password will be e-mailed to you.

17-årige Elinor Storkaas fra Asker ledet 5-4 i første sett og var dermed nær å ta ledelsen i matchen mot topp 500-spiller i verden og tredje seed i Collector Bank Norwegian Open, Martina Colmegna fra Italia. For ungjenta var det nettopp denne tanken som gjorde at hun dessverre ikke klarte å dra settet i land.

Sluttstilling i kampen ble Colmegna 7-5, 6-0 etter 1 time og 20 minutter spill.

– Jeg syns jeg spilte ganske bra i første sett. Jeg hadde mange muligheter og ledet 5-4. Da begynte jeg å tenke at jeg kan ta ett sett mot en som er nummer 500 i verden. Så tok tankene overhånd og jeg ble litt nervøs og litt forsiktig. Da klarte hun å ta settet, sier Storkaas til nordictennis.no.

I andre sett kom Holmen Tennis-jenta bakpå:

– Hun tok opp spillet sitt i andre og jeg slo meg samtidig litt bort. Det ble litt sånn at poengene da bare raste av gårde.

På 0-4 i andre sett klarer Storkaas å hente seg inn og det ble jevnere spill, som Colmegna går seirende ut av.

Elinor Storkaas, som nylig har begynt å spille på Pro Court tennisakademi i Oslo, skal senere i dag ut i ilden igjen, i helnorsk doublesoppgjør, sammen med partner Hedda Gurholt. Duoen møter Emilie Elde og Lilly Elida Håseth.