A password will be e-mailed to you.

Flood om Håseth: Hun har et høyt nivå og en god sjanse

CENTER COURT OTA: Tidligere Norgesmester og Collector Bank ITF Pro Circuit-vinner Emma Flood stilte i dag opp som sparringspartner for 16-årige tennistalentet Lilly Elida Håseth. Om få strakser skal Håseth kjempe om kvartfinaleplass i 15.000-dollar turneringen. – Hun har et høyt nivå og en god sjanse, sier Flood.

En skjerpet og fokusert stemning rådde over Center Court og øvrige turneringsbaner onsdagsmorgen på Oslo Tennisarena. Anledningen er den fjerde utgaven av Collector Bank Norwegian Open, en ITF Pro Circuit-turnering med en pengepremie på totalt 15.000-dollar.

På Center Court inntar tidligere Norgesmester og Collector Bank ITF Pro Circuit-vinner Emma Flood banen sammen med 16 år unge Lilly Elida Håseth fra Nordstrand tennisklubb. Håseth er nemlig en av tre norske jenter som i dag skal kjempe om kvartfinaleplass i turneringen.

Håseth møter sjetteseeet Leonie Kung fra Sveits, som i august var ranket 584 i verden. Kampen spilles på Center Court.

 

 

<

 

– Lilly har et høyt nivå. Hvis hun klarer å slippe seg løs og få frem sin beste tennis, har hun en god sjanse å vinne kampen, sier Emma Flood til nordictennis.no.

– Det blir spennende. Hun er en god spiller så jeg må gjøre mitt beste for å vinne, legger Håseth til.

Senere i dag møtes Emilie Elde og Malene Helgø. Også denne kampen går på Center Court på Oslo Tennisarena.

Bilder fra dagens warm-up (klikk på bilde for større versjon):

Dagens Order of Play (klikk på bilde for større versjon):