A password will be e-mailed to you.

En ny og tilnærmet fulltidsstilling for meg som gründer av Nordic Tennis, gjør at jeg må gjøre noen endringer med tanke på frekvens på sakene jeg publiserer her på nettsiden, og må nødvendigvis skjerpe fokuset på bredden av innhold og funksjoner på nordictennis.no. But don´t worry – Nordic Tennis har mye spennende innhold planlagt fremover og ikke minst, et svært spennende samarbeid i loopen!

Det siste året har jeg jobbet fulltid med å bygge opp rammeverket for Nordictennis.no og å endelig lansere nettsiden i september i fjor. Jeg har hatt hver dag til disposisjon for å jobbe med det tekniske aspektet, med innholdsproduksjon, research og intervjuer, med markedsføring, nettverking og salg.

Senest i november tilbragte jeg og Nordic Tennis en uke i Oslo under Collector Bank Norwegian Open.

Nå er det jo slik at Nordic Tennis genererer salg som følge av vellykkede kommersielle samarbeid, men all inntekt velger jeg å investere tilbake inn i bedriften. En ambisiøs visjon om “å samle norsk tennis og være en brobygger mellom tennisinteresserte, spillere, trenere, klubber og kommersielle aktører og med tiden bli en ressurs for inspirasjon, tips, produkter og tjenester som hjelper deg få mer glede ut av den fantastiske sporten som er tennis” – krever kapital for å utvikle.

Markedssekretær

Når muligheten derfor bød seg for meg å søke på en stilling som skulle opprettes for en markedsansvarlig for et kjøpesenter hvor jeg bor i Arendal, grep jeg denne. Spesielt med tanke på at stillingen forente flere av mine kvalifikasjoner og interesser som digital markedsføring og strategiarbeid, prosjektplanlegging og retail i én og samme kreativ stilling.

Jeg fikk jobben (Yey!) og er nå Markedssekretær på Harebakken senter i Arendal, med ansvar blant annet for promotering av 60 butikker.

Jeg har allerede vært i stillingen i en uke og har fått erfart hvordan dagen “har blitt snudd”, i den forstand at i motsetning til inntil nylig, da jeg brukte “hele dagen” på Nordic Tennis, har jeg nå noen få timer på kvelden og i helgen til rådighet å jobbe med Nordic Tennis – utenom rollen som Personlig trener og et par timer til egentrening og tennis – for hva er en vellykket business hvis ikke den som driver den ikke tar vare på egen helse (og husker også å ha det litt gøy på tennisbanen 😀 )?

Prioriteringer

Jeg har derfor i det siste sett nøye på hvilke områder Nordic Tennis skal levere på i løpet av en uke, og på hva som har vært spesielt varmt tatt imot av våre lesere og følgere.

Basert på dette har jeg konkludert at følgende kan du som leser forvente av Nordic Tennis på ukentlig basis: 

  • 1-2 artikler som er enten reportasjer fra bredden i norsk tennis, kommersielt innhold, treningsrelatert eller rettet mot tennisklubber og idrettslag med tennis.
  • 1 ny tennisklubb eller idrettslag med tennis legges inn i tenniskartet. Vi henter informasjonen fra klubbens nettside og offentlig Facebook-side.
Registrer tennisklubb
Registrer kalenderhendelse 
  • Tennistrenere inviteres til å registrere seg gratis på nordictennis.no.
Registrer tennistrener
Les mer: Tennis.no: Tenniskartet som samler norsk tennis

Utover dette, er vi i tenkeboksen i forhold til vår kalender- og ranking-funksjon. Vi ser at dette er godt besøkte sider og ønsker å fortsette å utvikle disse, slik at sidene oppdateres på ukentlig basis – en jobb som jeg hittil har gjort manuelt.

Nye samarbeid

Det er en stor glede å avslutte dette nærmest blogginnlegget, kan vi kalle det for, med en svært hyggelig nyhet:

Nordic Tennis skal levere innhold til neste utgave av det nye tennismagasinet Tennis Norge!

Vi ble spurt om å være med også i første utgave av magasinet som kom ut oktober i fjor, men vi hadde dessverre det tidspunktet litt mange baller i luften til at vi klarte å love noe.

Denne gangen stiller vi med tre omfattende livsstilsartikler i magasinet!

Magasinet koster 99,- og vil være i salg i utvalgte Narvesen-butikker, eventuelt kan du sende en e-post til [email protected] Prisen da blir 137,5 kroner med frakt og moms.

Jeg gleder meg masse på vegne av Nordic Tennis til fortsettelsen i 2018!

Med ønsker om en god og tennisfylt uke!

Sporty hilsen,
Christina