A password will be e-mailed to you.
JefPbERvjE8

Facebook LIVE-trekning fra Arendal Tennisklubb

Lørdag 2. desember var det duket for trekning på Facebook Live av tre vinnere som hver skulle få seks rør Wilson US Open-tennisballer.

Anledningen og lokasjonen for trekningen var turneringene Open U16 og Challenger U12, som Arendal Tennisklubb arrangerte denne desemberhelgenen. Her var det påmeldte fra flere klubber, som Stabekk- , Eiksmarka-, Kristiansand- , Egersund- og Arendal Tennisklubb, som skapte en spennende bakgrunn for trekningen.

Sponset av Wilson Norge

Premien som sto på spill denne dagen, var 6 rør Wilson US Open-tennisballer, sponset av Wilson Norge.

Til å gjøre trekningen, fikk redaktør og gründer av Nordic Tennis, Christina Mihaela Carare hjelp av trener og tennisspiller i Egersund Racketklubb, Daniel Helleren.

Vinnerne denne dagen ble:

  1. Ruben Batalder
  2. Øystein Worren
  3. Gro Wullum

1.000 visninger

Videoen av trekningen har 1.000 visninger på Facebook-siden til Nordic Tennis. Videoen ble imidlertid lastet opp feil vei og uten undertekster.

Vi så dette som den perfekte anledning til å lære oss å snu video og legge på undertekster i ettertid – og dermed gjøre det enklere å følge med på det som blir sagt.

Fortsatt vinnersjanser

Med tre vinnere trukket, er det fremdeles vinnersjanser for tre heldige personer, som hver får seks rør tennisballer fra Wilson US Open.

For å være med:

1. Registrer deg for å motta Nordic Tennis-nytt direkte i Facebook Messenger! Registrering gjør du med ett enkelt klikk her: https://manychat.com/l1/nordictennis

2. DOBLE vinnersjansene dine ved å melde deg på vårt nyhetsbrev her: https://www.nordictennis.no/nyhetsbrev/