A password will be e-mailed to you.

Mandag var 15-årige Sarina Reinertsen for første gang inne i Main Draw i ITF Futures-turneringen Collector Bank Norwegian Open, som spilles denne uken på Oslo Tennisarena. I et intenst oppgjør på Center Court mot sjette seed Leonie Kung fra Sveits, kjempet unggjenta for hvert poeng.

– Dessverre holdt det ikke denne gangen, sier Reinertsen til Nordictennis.no etter kampen.

Sluttstilling etter 1 time og 38 minutter ble KUNG, Leonie 7-5, 6-1.

– Hva tenker du om din prestasjon i dag?

– Jeg var ganske nervøs til å begynne med. Jeg spilte jo på Center Court, foran masse publikum og jeg ville gi dem en bra kamp å se på. Etterhvert kom jeg mer og mer inn i kampen, nervene slapp taket og jeg følte jeg kunne fokusere på å spille mitt spill. Da føler jeg at det gikk veldig bra, sier Reinertsen.

Etter et jevnt første sett, ble det en noe mer klar ledelse for Kung – i hvert fall på papiret:

– Det var små marginer som skilte oss i første sett ja, men også i andre. Vi var oppe i deuce flere ganger, men det som skilte oss, var at hun var sterkere både mentalt og fysisk. Jeg kunne ikke se at hun engang var sliten i andre sett, sier Reinertsen til Nordictennis.no.

Dermed ble dagens oppgjør første og siste kamp i ITF Pro Circuit-turneringen på Oslo Tennisarena for 15-åringen fra Oslo Tennisklubb. Men erfaringen ga ungjenta mersmak:

– Planen for neste år er å spille kvalifiseringsrunder for flere ITF Pro Circuit-turneringer. Det er utfordrende men også veldig gøy, og veldig bra trening, sier Reinertsen.

Neste stopp for Reinertsen er Nike ITF Junior-turneringen Nike Junior International Liverpool som spilles i perioden 20. – 25. november.