A password will be e-mailed to you.

PRESSEMELDING: Den spanske tennisklubben Club de tenis Torrevieja har gleden av å presentere en unik og lærerik opplevelse! Torrevieja-tennisklubb med sitt dyktige team i verdensklasse og norsktalende trenere, arrangerer vinterleir i vakre Costa Blanca, Spania!

HVORFOR COSTA BLANCA?

Costa Blanca, ”Den hvite kysten”, har Europas beste klima med flest soldager i året. Det er mange soldager, hvor dagtemperaturene når eller overstiger 20 grader, selv om vinteren. Det er i gjennomsnitt 6 timer med sol per dag, selv fra november. I januar og februar er det i gjennomsnitt 7 soltimer pr dag. Det er perfekt for oss som liker å spille tennis ute året rundt!

HVEM ER VI? Om klubben:

Vi er ”Club de tenis Torrevieja” fra Torrevieja, Alicante. Vi har juniorspillere som har flyttet til Spania for å kunne delta på våre kurs gjennom hele året. Vår klubb har både nybegynnere og spillere som spiller på WTA- og ITF-nivå. Vi organiserer turneringer gjennom hele året. Vi eier et vakkert anlegg med hele 20 baner, 6 grusbaner og 14 hardcourt, 9 populære padeltennis-baner, stor gymsal, badebasseng, lekeplass og restaurant med tradisjonelle spanske- og internasjonale retter.

Det er vanlig at våre medlemmer spiser eller koser seg med drikke mens de nyter utsikt over baner og ser på andre spille tennis eller padeltennis. Det er bestandig en livlig og god stemning i klubben og vår statistikk viser at hele 95% av førstegangsbesøkende kommer tilbake året etter. Det er heller ikke sjeldent at du treffer verdenskjente spillere som trener i vår klubb!

– Å legge ferieturen til vår klubb er en helt fantastisk måte å ha en aktiv ferie på! Du koser deg med mange tennistimer, nyter spa og deilig spansk mat hele året, forteller trener Branislav Sisovejic. 

– Akkurat denne tenniscampen er for juniorspillere 12-17 år, men vi arrangerer også seniorkurs og kurs for barn under 12 år hele året. Du kan delta når det passer deg, legger Branislav til.

Se også: Branislav Sisojevic trenerprofil i Nordic Tennis-kartregister

HVEM ER VI? Om trenere:

Vårt team består av trenere, administrasjons- og vedlikeholdspersonell. Hovedpersonene som står ansvarlig for denne leieren er:

DAVID PEREZ: hovedtrener, flere ganger vunnet Spansk nasjonal mesterskap med klubbens team i forskjellige kategorier. Personlig trener til Eva Guerrero (19 år, WTA-ranking 317) og Nicholas Kuhn (19 år, ATP 198).

PACO GONZALVES: utdannet pedagog med hele 40 års erfaring som daglig leder i Elche-klubben. Godt respektert mann med fantastisk bra kunnskap om tennis, kanskje landets beste. Særlig spesialisert for junior-utvikling og riktig teknikk. Tidligere personlig trener til verdens beste Huan Carlos Ferrero og Manolo Ortega. Personlig trener til landets beste juniorer. Svært etterspurt trener.

FACUNDO DANDUH: tidligere argentinsk toppspiller. Godt kjent for sitt gode humør. Godt likt av alle barn. Tålmodig og bestandig blid.

PEDRO CAPROTTA: nåværende personlig trener til Nickolas Kuhn (vunnet junior Grand Slam i French Open i double).

BRANISLAV SISOJEVIC: tidligere topp 10-spiller i Serbia, faglig sterk, høyt utdannet norsk trener med serbisk bakgrunn. Svært engasjert i ITF-juniorutvikling.

F.v: Branislav Sisojevic , Pedro Caprotta , David Perez, Facundo Danduch

OM CAMPEN

Alle barn mellom 12 og 17 år er velkommen til å delta i vår camp. Vi skal jobbe sammen intensivt i 10 dager hvor det skal være enkelt å bli sett. Barna skal gjennom en screening første dag, slik at vi kan fange opp barnas nivå og behov.

Alle spillere skal spesialisere seg for en stil som skal tilpasses til spillerens personlige karakter og egenskaper / personlig tilpasset teknikk.

Hver spiller vil utvikle en generell forståelse for spillets strategi.

STRATEGI, TAKTIK, SLAG-VALG & UTVIKLING: Hver spiller vil utvikle en klar forståelse av deres grunnleggende strategi som spiller. I tillegg vil det legges stor vekt på en spiller som lærer høy prosentandel “generisk” taktikk og slag-valg, samt personlig tilpasset taktikk som fremhever spillerens individuelle våpen.

BEVEGELSE: Fotarbeid – Innhenting – Posisjonering: Spillerens hastighet / smidighet, balanse og hurtighet på banen blir vurdert og forbedret. I tillegg vil det bli gjort anbefalinger til spilleren om ekstra arbeid med våre fysiske treningseksperter.

FYSISK TRENING/ ATLETISK UTVIKLINGSPROGRAM: Maksimering av hver spillers atletiske potensiale er et hovedmål for programmet. Spillere vil daglig delta i et treningsprogram med høy intensitet for å oppnå dette målet.

MENTAL CONDITIONING: Utvikling av mentale ferdigheter og disiplin for å gjøre det mulig for spilleren å nå sitt fullstendige potensiale i konkurransesammenheng er en sentral del av programmet. Spilleren vil jobbe med disse ferdighetene på og utenfor banen daglig.

SINGLES PLAY: Poeng- og situasjonsspill, set-play og match-play er vil være en integrert del av programmet på daglig basis.

BANENS OVERFLATE: Spillere vil trene på hardcourt eller grusbaner, avhengig av kommende turneringer.

ANTALL SPILERE PER TRENER: Maksimalt 4 til 1-spiller til trener-forhold eller mindre, til enhver tid. På grunn av at vi setter en begrensning på antall spillere som er akseptert i programmet vårt, vil det være en betydelig mengde personlig oppmerksomhet gitt til hver spiller.

VIDEOANALYSE: Hver spiller har mulighet til å bli filmet for videoanalyse, som hjelper til med utviklingen av hans / hennes spill.

club-tenis-torrevieja-tennis-5DATOER FOR VINTERLEIR 2019:

21.12.2018 – 06.01.2019
18.02.2019 – 24.02.2019
25.02.2019 – 03.03.2019
15.04.2019 – 24.02.2019

PROGRAM:

kl.9 – kl.11:

Oppvarming

Drilling/Point Play

kl. 12: Fitness

kl.13 – kl.15: Hvilepause

kl.15 – kl.17:

Sesjon 2

Point/Set/Match Play – Singles & Doubles

2 ganger i uken: teoretisk undervisning om ernæring, kroppens biomekanikk og spilltaktikk.

2 ganger i uken: svømming i svømmebasseng.

2 ganger i uken: yoga time med yoga-instruktør

PRIS: 1.500€ per uke

Transport fra flyplassen og daglig transport fra baner til hotell er inkludert i prisen.

PRIVATE TIMER kan tas mot en ekstrabetaling og avhengig av trenerens tilgjengelighet. Private timer kan tas før eller etter leierens program for dagen.

Mulighet for å delta på turnering (transport og utgifter i egen regi).

Begrenset antall plasser!
For spørsmål og mer informasjon, send e-post til [email protected] eller ring +47 409 91 916.

Info-flyers: Klikk på bilde for større versjon