A password will be e-mailed to you.

Casper Ruud vs. Viktor Durasovic, Collector Bank Norwegian Open 2017

Nordic Tennis var på plass på Oslo Tennisarena under hele uken av et av årets tennis-høydepunkter på norsk jord, Collector Bank Norwegian Open, både som medhjelper for arrangøren av turneringen, Northern Vision og på vegne av vår egen tennisside. Lørdag 18. november 2017 var det duket for storslått avslutning på en flott internasjonal turneringsuke, da Norges to beste herrespillere, Casper Ruud og Viktor Durasovic møttes til duell for første gang på seks år.

Tidligere på dagen spilte damene finale i den internasjonale ITF Pro Circuit-turneringen med 15.000 dollar i pengepremier. Det ble et helsveitsisk oppgjør mellom sjetteseedede Leonie Kung (17) og fjerdeseedede Simona Waltert (16). Kung gikk seirende ut av finalen med 6-4, 6-4 og tok sin første internasjonale seniortittel i single.

På herrenes side var det satt opp oppvisningskamper:

Torsdag 16. november møttes Norges beste herrespiller Casper Ruud og tidligere ATP topp 80-spiller Alessandro Giannessi fra Italia. 18-åringen fra Snarøya vant 6-4, 6-3 over Giannessi.

Fredag 17. november møttes Norges nest beste herrespiller Viktor Durasovic og Giannessi. Giannessi vant 7-6 (6), 6-4 over Durasovic.

Fredag fikk publikum også en ganske unik tennisopplevelse da Ruud og det norske tennistalentet Malene Helgø dannet par og konkurrerte mot Giannessi og italienske Corinna Dentoni, tidligere ranket som nummer 132 i verden. Stilligen ble 8-6 til Alessandro/Dentoni.

Lørdag 18. november entret Ruud og Durasovic Center Court til glede for en fullsatt tribune. Det ble en herlig oppvisningskamp mellom den norske duoen, med et uvanlig høyt tempo for de fremmøtte på Oslo Tennisarena.

Kampen var ren oppvisningskamp, uten internasjonale rankingpoeng. Sluttstillingen er likevel verdt å få med seg: Ruud gikk seirende ut av duellen med stillingen 6-4, 6-2 etter nærmere en time og 30 minutter.

Takk til Northern Vision for muligheten å bistå i å arrangere et så flott initiativ for internasjonal tennis i Norge! Klikk på bilder fra Ruud-Durasovic-oppvisningskamp for større versjon.