A password will be e-mailed to you.

11-ÅRING FRA ARENDAL VANT SPILLETID MED NORSKE MELANIE

Scroll nedover for bildekarusell!

Blant påmeldinger fra hele Norge, var det 11 år unge Jamie Bentsen fra Arendal Tennisklubb som gikk av med seieren i trekningen om en unik tennistur til Europa’s største tennisoppvisning, Liverpool Tennis International!

SE VIDEO: Vinn tennistur for 2 til en verdi av 20 000 kroner! (konkurranse er avsluttet).

Blant ATP-stjernene, var Jamies favoritt bosniske Damir Dzumhur, nummer 89 i verden og vinner av årets herrefinale i Liverpool.

Men aller morsomst, var å spille tennis med Melanie!

For i tillegg til å oppleve tennis i verdenstoppen direkte fra Centre Court på Liverpool Cricket Club, spise middag med tennisstjernene og bo på samme hotell som dem, vant Jamie spilletid med en av ATP-, WTA-stjernene.

Den som ikke nølte med å svare ja på spørsmålet om å slå sammen med Jamie på turneringens siste dag, til Jamies store glede, var ingen ringere enn den norske tennisyndlingen, Melanie Stokke.

Jamie hadde på det tidspunktet allerede heiet Melanie frem i alle kampene sine i Liverpool og fortsatte å gjøre det helt i mål, da hun kjempet seg frem til en plass i årets damefinale, mot verdens nummer 73, Wang Qiang fra Kina.

Etter damefinalen, kom Melanie smilende bort til Jamie på Practice Court, til tross for noenlunde kraftige regndråper. Hun coachet Jamie underveis i innslåingen, eller rettere sagt, hun roset det gode fotarbeidet og slagteknikken han viste på banen.

Melanie tok seg også tid til å ta bilder med Jamie, før hun måtte spise og skifte etter en svært spennende, men krevende damefinale på gress.

XAVIER MALISSE

Tennislegenden og tidligere nummer 19 i verden, Xavier Malisse var Jamies neste overraskelse. Malisse spilte i søndagens legendekamp – og dermed også siste match i årets turnering – og sa gledelig ja da Nordic Tennis spurte han om å slå sammen med Jamie, direkte på Centre Court, etter dagens siste match.

Værgudene hadde imidlertid andre tanker, for i det Malisse avsluttet sin match (sammen med den australske tennislegenden Peter McNamara, mot tidligere nummer 14 i verden Jan-Michael Gambill (USA) og publikumsfavoritten Mansour Bahrami), begynte det å regne.

Følgelig kom Malisse opp til vår redaktør Christina, som jobbet som Presse- og Kommunikasjonsansvarlig for turneringen, og uttrykte at han syntes det var leit han ikke fikk innfridd overraskelsen for Jamie.

Jamie satt imidlertid i rommet rett ved siden, og vi spurte han om å komme inn. Som en fin trøstepremie, tok Malisse seg tid til å ta bilder med Jamie, og fikk til og med godkjenning av Jamie til å signere fotball t-skjorten han hadde på seg.

Dét kaller vi en fin avslutning!

LES MER: Vi gratulerer unge Jamie Bentsen!

Vi kan bekrefte at drømmen om å bli en bedre tennisspiller er uendret etter tennisopplevelsen i Liverpool. Jamie synes tennis er veldig gøy og har lyst til å fortsette med det.

Stå på, Jamie! Vi heier på deg!

KLIKK PÅ BILDENE FOR STØRRE VERSJON

Nordic Tennis ønsker herved å takke Liverpool Hope International Tennis Tournament, arrangør Northern Vision og Hilton Liverpool City Centre for en fantastisk premie og en unik tennisopplevelse for vinneren av konkurransen, Jamie Bentsen!

Vi ønsker også å benytte anledningen til å takke ordfører i Arendal Robert Cornels Nordli, som var så sporty og takket ja til å være den som trekker vinneren blant de påmeldte i konkurransen! Tusen takk for din tid og støtte, kjære ordfører.

SE VIDEO: Vinneren er trukket!

Vi ser frem til å arrangere flere unike konkurranser for tennisfans i hele Norge!

 

KLIKK HER FOR Å SE FLERE BILDESERIER