A password will be e-mailed to you.

Aktiv365 er en privateid treningssenterkjede med totalt 6 sentre i Bergen og omegn. Senteret driver i samarbeid med Nesttun Tennisklubb en av Hordalands største tennisskoler med cirka 200 elever i alle aldre, inkludert 80 voksne spillere. Nå søkes det etter en allsidig tennistrener i 100% stilling til tennisarenaen. 

I stillingsutlysningen skriver Aktiv365 Tennis følgende:

Arbeidsoppgaver

Fra 15. august 2018 kan vi tilby en fulltid stilling. Det innebærer cirka 30 timer i uken med instruksjon, og 7,5 timer til administrasjonsarbeid. Hovedoppgaven blir å veilede, motivere og inspirere både barn og voksne til å spille mer tennis. Tennis er en fantastisk idrett og vår oppgave er å få spillere til å spille tennis hele livet!

Kvalifikasjoner

Vi søker en tennishelt for vår tennisskole. Vi foretrekker en person med trenerutdannelse (ITF eller NTF), men entusiasme og lyst til å lære kommer også høyt på listen. Det er en fordel at du behersker norsk.

Glimt fra Aktiv365 Tennis/Nesttun tennisklubb:

Personlige egenskaper

• Du er inspirerende og full av energi

• Du er en dyktig kommunikator og liker å jobbe med barn

• Du er en glad og positiv rollemodell

• Du er en miljøskaper

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende stilling i et dynamisk og faglig sterk miljø. En jobb hvor du har det gøy hver dag. Konkurransedyktige betingelser.

Besøk klubbens presentasjonsside i Nordic Tennis-kart.

Søknad sendes til: Lucie Sejrup – [email protected] innen 20.05.2018.

Mer info: Lucie +47 41087848

Last ned PDF-versjon av stillingsutlysningen